U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Waarom?

Door mijn-verhaal voor de doelgroep zoals beschreven bij hulp voor wie wil ik ontzorgen met een begeleiding naar een zorgeloos woongenot in Groningen voor de Groningers.

 

Hoe?

Voortdurend succesvol zijn met prestaties naar een bevredigende oplossing voor je schadedossier als gevolg van mijnbouw.

Officiis heeft als kompas de volgende 3 kernwaarden:  Compassie, respect en inzet.

Ik ben geraakt door de aardbevingsproblematiek. Door verbinding te krijgen met jou, zal ik met een gezonde dosis doorzettingsvermogen je loods zijn in het proces van de schadeafhandeling. Met respect richting de verschillende instanties zal ik sturen op transparantie en heldere afspraken. Kortom: voor jou betekenisvol zijn en gaan voor een rechtvaardige oplossing.

Officiis streeft naar een zo gunstig mogelijke oplossing voor jou als huiseigenaar. Officiis zet jou altijd centraal en zal voortdurend met de menselijke maat aansturen op een rechtvaardige oplossing.  

Het motto wat ik nastreef is: Volhardende oefening gericht op één onderwerp wint het dikwijls van intelligentie en vakmanschap. (citaat van Marcus Tullius Cicero).

 

Werkwijze?

Heb jij schade aan je woning en denk je dat deze schade is veroorzaakt door aardbevingen? Officiis neemt voor jou de regie in handen door samen te kijken of dit ook werkelijk het geval is. En zo ja, om vervolgens samen te werken naar een bevredigende oplossing. 

Officiis is onafhankelijk en werkt daarom alleen voor- en namens de bewoner. Ik wil dit graag op een manier doen zodat jouw belangen maximaal worden behartigd.

Daartoe hanteer ik de volgende stappen:

  • Inventariseren van de schade
  • Verhalen van de schade.
  • Erkenning van de schade als gevolg van aardbevingen.

 Daarnaast verzorg ik: 

  • Keuzebegeleiding en voorbereiding schadeherstel.
  • Procesbegeleiding gedurende daadwerkelijk herstel.
  • Nazorg na ieder hiervoor genoemd onderdeel.

Ik kan je ondersteunen bij 1 of meerdere genoemde onderdelen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?