U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Jij als inwoner van Noord-Nederland, maar vooral Groningen, ervaart de lasten van de jarenlange gaswinning. De vele aardbevingen en verweking in de grondlagen resulteren in bodembewegingen. Deze nieuwe zetting in de ondergrond kan leiden tot een gewijzigde verdeling van de spanning in de woning en in het ergste geval (grotere) scheuren in het bouwwerk. Wanneer dat het geval is bij jouw woning, gaat het verouderingsproces  heel snel. In het ergste geval blijf je zitten met een woning, ooit je veilige thuis, die niet meer is te herstellen. En dit alles gaat ook nog eens ten koste van je woonplezier omdat het gedoe rond het verhalen van deze schade erg complex kan zijn. Jij wilt eigenlijk alleen maar bezig zijn met de leuke- en door jezelf gekozen activiteiten. Ik heb mensen gesproken die daarom als een berg opzien tegen het gehele proces en inmiddels meldingsmoe zijn. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de volgende reacties: 

  • Emotionele omstandigheden.
  • Gebrek aan vertrouwen in beslissende instanties.
  • Papieren rompslomp.
  • Angst voor miskenning. 
  • Overlast vrezen tijdens herstelwerkzaamheden.
  • Geconstateerde schade op te sparen.

Loop jij tegen dezelfde ervaring aan, dan wil ik je vertrouwensman zijn en je graag helpen om het woongenot terug te winnen. Het gemak en vertrouwen bied ik om voor jou de schadeafwikkeling te verzorgen. Voor die hulp ben ik beschikbaar en kom vrijblijvend langs voor een gesprek. Met mijn kennis en professionele vaardigheden wil ik compassievol andere gedupeerden bijstaan en helpen. En juist daarom met volharding en door het toepassen van de juiste argumenten voor jou het maximale resultaat te behalen in een eerlijke oplossing. Hierover meer informatie in werkwijze Officiis.

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?